MENÜ

Tutabilene aşk olsun

Karabük deplasmanına lider olarak gelen Fenerbahçe, 2-1 kazanarak şehirden yine zirvede ayrıldı. Bu galibiyetle ligde 7'de 7 yapan Sarı-Lacivertliler; Selçuk ve Emenike'yle 3 puana uzandı.

Tutabilene aşk olsun

Spor Toto Süper Lig’de dün sezonun 18. haftasında Kardemir Karabük’e deplasmanda konuk olan Fenerbahçe, rakibini 2-1’lik skorla geçerek liderlik koltuğunu korudu. Rakibini, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada devirmeyi başaran Sarı-Lacivertliler’e, 3 puanı getiren sayılar; 7. dakikada Selçuk Şahin ve 58’de Emmanuel Emenike’den geldi. Ev sahibi ekipten Abdou Razack Traore’nin 75. dakikada kaydettiği gol, puan için yeterli olmadı. Bu galibiyetle ligdeki son 7 maçından da galibiyetle ayrılan Kanarya, zirve yolundaki başarısını sürdürerek dikkat çekti. Karabük deplasmanında dün akşamdan önce çıktığı son 3 deplasmandan galibiyet çıkaramayan Fenerbahçe, bu istatistiği de 2-1’lik zaferle bozmuş oldu.

4 maç sonra gol yedi
Ligde çıktığı son 4 karşılaşmada; Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa’yı gol yemeden deviren Sarı-Lacivertliler’in bu istatistiği, dün son buldu. Deplasmandan 3 puanla dönen Kanarya, kalesinde 4 hafta sonra gol gördü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ