MENÜ

Pedro Franco'nun pozisyonu penaltı mı? Serdar Tatlı yorumladı!

Hakem hocası Serdar Tatlı, Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında Pedro Franco'un ceza sahası içinde yere düştüğü pozisyonu değerlendirdi.

Pedro Franco'nun pozisyonu penaltı mı? Serdar Tatlı yorumladı!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının 10. dakikasındaki bir pozisyon oldukça tartışıldı.

Siyah-Beyazlılar'ın 23 yaşındaki futbolcusu Pedro Franco, Mersinli Sadiku'nun müdahelesi sonrası ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Bu pozisyonda karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan devam kararı verdi. Beşiktaş tribünleri karara büyük tepki gösterdi.

Hakem hocası Serdar Tatlı, çok tartışılan bu pozisyonu FANATİK okuyucuları için yorumladı. Tatlı, "Dün akşam Ankara’da oynanan karşılaşmada, hakem Mete Kalkavan, oyun içinde yaptığı hatalarla, mücadelenin önüne geçti. Maçın 5’inci dakikasında Beşiktaşlı Sosa’nın serbest atış kullandığı sırada, konuk ekibin oyuncusu Mitrovic’in, ceza sahası içinde Demba Ba’yı boynundan tutup kendine çekmesi net penaltıydı. Hakem, bu pozisyonu atladı. 10’uncu dakikada ise yine Mersin İdman Yurdu ceza sahasında Sadiku’nun, Pedro Franco’ya yaptığı müdahale yüzde 100 penaltıydı. Mete Kalkavan bu pozisyonu da es geçti. Siyah-Beyazlılar’ın 30’uncu dakikada Olcay Şahan’la bulduğu golden önce pası veren Gökhan Töre, ofsaytta değildi. Karabük’ün, 61. dakikada Sinan Kaloğlu’yla bulduğu gol öncesinde Serkan Balcı, topu çizginin üzerindeyken takım arkadaşına gönderdi. Bu gol de nizamiydi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ