MENÜ

Beşiktaş-Trabzonspor düellosunda son dakika

Aynı hedefe yönelen iki kulüp, transferin bitimine 1 gün kala aynı cevabı aldı.

Beşiktaş-Trabzonspor düellosunda son dakika

Tolgay Arslan transferinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Trabzonspor, adres Almanya olunca bir kez daha kapışmıştı. Bundesliga ekiplerinden Mainz'de forma giyen hücum oyuncusu Yunus Mallı'nın transferi için düğmeye basan iki ekip, hem kulüp hem de futbolcunun temsilcisi ile temas kurmuştu. 22 yaşındaki futbolcunun mayıs ayında sözleşmesinin bitecek olması bonservis bedelini de doğal olarak aşağıya çekmişti. Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklif alan Mainz'ın dün iki kulübe de geri döndüğü ortaya çıktı. Mainz'ın Paderborn'u 5-0 yenip, Yunus'un 2 gol 1 asistle yıldızlaştığı maç sonrası iki kulübe de haber gönderen Mainz, "Futbolcumuzun sözleşmesini uzatacağız. Sezon sonunda tekrar görüşelim" mesajı gönderdi.

Mainz'ın kurnazlığı!

Alman ekibinin bu tavrı, "Sezon sonunda daha yüksek bir bonservis bedeliyle Yunus'u satmayı amaçlıyorlar" yorumlarına neden olurken, Yunus cephesinde durumun çok farklı olduğu ortaya çıktı. Yunus'un menacerliğini yapan amcası İlhan Mallı'nın, genç futbolcu için bir kariyer planlaması yaptığı ve çıtayı hayli yükseğe koyduğu ortaya çıktı. Yunus ve amcası İlhan Mallı'nın, Mainz'la sözleşme uzatmaya sıcak bakmadıkları öğrenildi. 5 ay sonra bonservisini eline almayı planlayan genç yıldızın, muhtemel teklifler arasından tercihini yapmayı planladığı ifade edildi.

Trabzon pusuda!

Mainz'ın tavrı sonrası Trabzonspor ve Beşiktaş cephesinin transferde çok da ısrarcı olmamaları bekleniyor. Her iki kulübün de 5 ay sonra serbest kalacak genç yıldızı, gelecek sezon planları arasında düşünmüye başladığı ifade edildi. Buna karşın, Karadeniz ekibinin transferin son gününde sürpriz bir hamle yapma ihtimali de bulunuyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu transferde ısrarcı olması halinde, Bordo-Mavililer'in, Erkan Zengin transferine benzer bir operasyon gerçekleştirebileceği konuşuluyor.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ