MENÜ

Adana için ısınma turları

14 Şubat'ta, Adana'da düzenlenecek boks gecesi öncesi katılımcılardan Muhammed Al Zein ile Aziz Karaoğlu rakiplerini 1. raundda devirerek hazır olduklarını gösterdi.

Adana için ısınma turları

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katkıları, menacer Ahmet Öner’in organizatörlüğünde Türkiye’de ilk kez altın kemer için yapılacak geceye Türk gençler iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Bu organizasyonda dövüşecek Mardinli Muhammed Al Zein ile Hataylı Aziz Karaoğlu, Almanya’da yaptıkları müsabakalarda rakiplerini ilk raundda yenerek büyük sükse yaptı, Adana’daki rakiplerine de meydan okudu. Menacer Ahmet Öner iki genç boksörün de büyük umut vaad ettiklerini belirterek “Boks dünyası bu iki ismi önümüzdeki yıllarda sık sık duyacak” şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi 2 hafta sonra profesyonel boksta Adana’da tarih yazılacak ve ilk kez 2 Türk boksör, altın kemer unvan kapışması için ringe çıkacak. 14 Şubat’ta Adana Yüreğir Spor Salonu’nda gerçekleşecek gecede 2 kardeş Buğra ve Alptuğ Öner Gürcü rakipleri karşısında unvan mücadelesi verecek. Buğra Öner WBC Dünya Gençler Altın Kemer’in sahibi olmak için George Beroshvili ile kapışırken, Alptuğ Öner, Mindia Nozadze ile WBC Avrupa Asya Pasifik Altın Kemer’i almak için kozlarını paylaşacak. İki kardeş de süper orta sıkletinde yarışıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ