MENÜ

Tolgay Arslan: Şampiyonluk için Beşiktaş'ı seçtim

Kara Kartal'ın yeni yıldızı Tolgay Arslan, dün İstanbul'a geldi. Trabzonspor'un kapısından dönüp Siyah- Beyazlılar'ı seçen 24 yaşındaki futbolcu, “Kalbimin sesini dinledim ve Beşiktaş'a imza attım. Buraya şampiyonluk için geldim” dedi.

Tolgay Arslan: Şampiyonluk için Beşiktaş'ı seçtim



Baş döndüren transfer görüşmelerinin ardından Beşiktaşla anlaşan Tolgay Arslan, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Kariyerinde açtığı yeni sayfayla ilgili olarak havalimanında açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki ön libero, “Beşiktaş’la anlaştığım için çok mutluyum. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Bu süreçte gelen teklifleri değerlendirip, kalbimin sesini dinledim ve Beşiktaş’a imza attım” dedi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından yaptığı paylaşımda eski kulübüne mesaj gönderen Tolgay, “Bugüne kadar Hamburg’da beni her yolda destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Hamburg devamlı benim evim olacak ve sizi her zaman kalbimde taşıyacağım” ifadesine yer verdi.

Forma numarası belli oldu

Tolgay Arslan’ın Beşiktaş’ta giyeceği forma numarası belli oldu. İlk etapta Trabzonspor’a mesaj olarak 61 numarayı giyeceği iddia edilen başarılı futbolcunun, yeni takımında 18
numaralı formayı taşıyacağı öğrenildi. Hamburg’da 8 numaralı formayı giyen futbolcunun, Beşiktaş’ta bu formanın Veli Kavlak’ta olmasından dolayı böyle bir karar aldığı bildirildi.

Bugün kontrolden geçecek

Tolgay, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından 3+1 yıllık sözleşmeye imza atacak. 24 yaşındaki futbolcu, ikinci yarı için 650 bin Euro alacak. Futbolcu, gelecek yıl ise 1.4 milyon Euro alacak, oyuncunun maaşı sonraki yıllarda 100’er bin Euro artacak. Başarılı orta alan ek olarak maç başı 10 bin Euro kazanacak.

"Camiamıza hayırlı olsun"

Tolgay’ın transfer görüşmelerini Almanya’da sürdüren Beşiktaş’ın dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, havaalanında yaptığı açıklamada, “Tolgay, Beşiktaş’ı istiyordu. Biz de takımda Tolgay gibi bir oyuncuyu görmek istiyorduk. Başkanımız Fikret Orman ve 2. Başkanımız Ahmet Nur Çebi’yle sık sık telefon görüşmeleri yaptık. Sonucunda Tolgay’ı kulübümüze kazandırdık. En büyük başarı yönetime aittir, bana değil. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ