MENÜ

Keskin nişancı Wesley Sneijder

Sneijder, attığı ve attırdığı gollerle Rize maçına damgasını vurdu. 10 haftalık gol orucunu bozan Hollandalı bu sezon 4. golünü kaydederken, Galatasaray Sneijder'in gol attığı 14 maçın tamamını kazanmayı başardı.

Keskin nişancı Wesley Sneijder

Wesley Sneijder, dün gece Çaykur Rizespor karşısında adeta kalitesini konuşturdu. Yaptığı açıklamalarda Galatasaray’da mutlu olduğunu ve hiçbir zaman ayrılmayı aklına bile
getirmediğini söyleyen Hollandalı, kazanma arzusu ve hırsıyla Sarı Kırmızılar’ın yüzünü güldürdü. Hazırlık kampındaki çalışmalarda hırsıyla yapacağı patlamanın sinyallerini daha önceden veren 30 yaşındaki 10 numara, özellikle ilk yarıdaki futboluyla izleyenleri mest etti. Çaykur Rizespor ağlarını henüz 7. dakikada havalandırmayı başaran Hollandalı, 18 Ekim’de Fenerbahçe’yi 2-1’le devirdikleri maçtan bu yana Süper Lig’deki ilk golünü kaydetti ve 99 günlük gol hasretine son noktayı koydu. Gol sonrası sevincini teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile paylaşan yıldız, genç teknik adama tepkili olduğu söylentilerine de son noktayı koymuş oldu.

Cim Bom’un uğurlu ayağı

Kaydettiği golden sonra da hırlı oyununa devam eden ve Sarı-Kırmızılı takımda en çok koşan isimlerin başında gelen futbolcu, ikinci golde Bruma’ya asist yaparak klasını ortaya koydu. Geldiği günden bu yana Galatasaray formasıyla 56 lig maçına çıkan Hollandalı yıldız, gol attığı 14 maçta da takımının 3 puanı hanesine yazdırmasına yardımcı oldu. İlk
golünü 2013’te oynanan Orduspor maçında kaydeden usta ayak, son olarak Çaykur Rizespor ağlarını da boş geçmeyerek takımının uğurlu ismi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Müthiş şut istatistiği


Galatasaray’da yıldız oyuncu Wesley Sneijder, şut performansı ile de göz dolduruyor. Çaykur Rizespor maçına kadar 53 şut ile Süper Lig’in açık ara farkla en çok kaleyi deneyen ismi olan Hollandalı, dünkü mücadelede de 7 şut çekti ve maç başına 3.8 şut ortalamasını yakalayarak deneme sayısını 60’a çıkardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ