MENÜ

Pogba transferinde flaş gelişme!

Pogba'nın menajeri Mino Raiola yaptığı açıklamada genç futbolcunun Juventus ile 5 senelik kontrat imzaladığını açıkladı.

Pogba transferinde flaş gelişme!

Adı Real Madrid, Chelsea, Manchester United gibi kulüplerle anılan Juventus'un Fransız futbolcusu Paul Pogba için menajerinden açıklama geldi. Genç futbolcunun menajeri Mino Raiola" Pogba Juventus ile 5 senelik sözleşme imzaladı. Bunun anlamı Pogba'nın ara transferde Juventus'tan ayrılmayacağı anlamına gelse de sezon sonunda ne olur onu bilemem' açıklamasında bulundu.

Pogba'nın Manchester United, Real Madrid, Chelsea gibi kulüplere transfer spekülasyonlarının arttığı bir dönemde menajerinin yaptığı açıklama, bu transferin Ocak ayında gerçekleşmeyeceğini gösterdi.

21 yaşındaki Pogba, 2012 senesinde Manchester United'ın o zamanki hocası Sir Alex Ferguson'un gözüne girememiş ve Juventus'a transfer olmuştu.

Oyuncunun menajeri Minola "Şu anda Pogba transfer marketinde olsa dünyanın en pahalı futbolcusu olur ve onu transfer edecek kulüp sayısı 8'i geçmez. United'tan ayrılışı pek iyi olmasa da sezon sonunda ne olur onu ben bile şu anda bilemem." ifadelerini kullandı.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ