MENÜ

Gaziantepspor 1-0 Balıkesirspor

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan maçta Gaziantepspor, Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti.

Gaziantepspor 1-0 Balıkesirspor

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi. Antep'te oynanan mücadele Gaziantepspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle son buldu.

Sezonun ilk yarısında kötü tezahürat nedeniyle ceza alan Gaziantepspor’u çok az sayıda taraftar destekledi. 15. dakikada defanstan atılan uzun pasa hareketlenen Sercan Yıldırım topla buluşup altıpasın sol çaprazından şutunu çekti ancak top Karcemarskas’ın elinde kaldı. 20. dakikada Barış Yardımcı’nın sağ kanattan yaptığı ortada kafayla topu yumuşatan Chibuike, kaleye sırtı dönük şekilde rövaşata denedi ancak top üstten auta çıktı. 27. dakikada Muğdat Çelik’in sağ kanattan yaptığı ortayı arka direkte kontrol eden Sercan Yıldırım’ın çekiği şutu Karcemarskas çıkardı. 36. dakikada ceza sahası içine topla hareketlenen Muğdat Çelik’in şutu kaleci Karcemarskas’tan döndü. Meşin yuvarlağı takip eden Sercan Yıldırım plasesinin önüne geçen Chico, mutlak bir gol pozisyonunu engelledi. İlk yarının kalan dakikalarında da gol sesi çıkmadı.

Oğuzhan çizgiden çıkardı

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'le başladı. Gaziantepsporlu Oğuzhan Türk, savunmada yaptığı müdaheyle mutlak bir gole engel oldu. Gökhan Ünal'ın ara pasına hareketlenen Sercan Yıldırım, kaleciyi de geçerek şutunu çekti, Oğuzhan Türk topu çizgiden sol ayağı ile çıkarttı.

Muhammet Demir frikikten avladı

Mücadelede son saniyeler oynanırken kazanılan serbest vuruşta topun başına takımın 10 numarası Muhammet Demir geçti. Başarılı futbolcu, şık bir şut çıkararak Balıkesirli kaleci Vukovic'i avladı. Bu gol aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ