MENÜ

Bursaspor'dan Porto çıkarması

Batalla'dan sonra Bursa taraftarını heyecanlandıran tek isim olan Josue kalmak istiyor. Başkan Recep Bölükbaşı, Portekizli'nin bonservisi için düğmeye basıyor. İşte detaylar!

Bursaspor'dan Porto çıkarması

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın flaş sözlerinin yanı sıra Yeşil-Beyazlılar’ın gündeminde taraftarı heyecanlandıracak önemli bir gelişme daha var. Timsah’ın sezon başında kiralık olarak renklerine bağladığı Josue, takımın en pozitif oyuncularından. Oyuna ve skora sağladığı katkının haricinde arkadaşlarıyla olan sıcak ilişkileriyle de önplana çıkan Portekizli futbolcu, yönetimin yaptığı görüşmede kesin olarak kalmak istediğini iletti. Başkan Recep Bölükbaşı da vakit kaybetmeden harekete geçti. Kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Josue’nin bonservisini bir an önce almak isteyen Bölükbaşı’nın iki hafta içinde Portekiz’e gidip, bu konuda birtakım görüşmeler yapacak. Josue’nin kariyerine Türkiye’de devam etmek istiyor olması Bursaspor’un elini güçlendiriyor. Bu sayede görüşmelerde Josue’nin menaceri de aktif rol oynayacak.

Bir taşla ile iki kuş

Timsah’taki geleceği merak edilen oyunculardan biri de Belluschi’ydi. Mukavelesi bu sezon sonu bitecek oyuncu, ayrılmayı düşünüyordu. Ancak yönetim Josue’nin bonservisini alınmasının ardından Belluschi’nin de fikrinin değişeceğini düşünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ