MENÜ

Royston Drenthe Kayseri Erciyesspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Hollandalı oyuncu Royston Drenthe ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Royston Drenthe Kayseri Erciyesspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Sheffield Wednesday’dan Hollandalı oyuncu Royston Drenthe’yi kadrosuna kattı. Mavi-Siyahlı ekip, 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Hollandalı oyuncunun Kayseri temsilcisinin Antalya’da devam eden kampına katılacağı öğrenildi.

2007-2008 sezonunda Hollandalı futbolcu, Wesley Sneijder ile birlikte Real Madrid’e imza atttı ve Los Galacticos'ta fazla şansı bulamadan İspanya'nın diğer takımlarına kiralık olarak gönderildi. Drenthe son olarak İngiltere Championship takımlarından Sheffield Wednesday formasını giymişti. Kayseri Erciyesspor ara transferde, geçen sezonun ikinci yarısında takımda kiralık olarak forma giyen Pape Diakhate ile Gaziantepspor’dan Orhan Gülle’yi kadrosuna katmıştı.

Sağ bek de yolda


Sağ beke de yabancı bir oyuncu alınmak isteniyor. Hedefteki ismin İbricic’in Bosna Milli Takımı’ndan Avdija Vrsajevic olduğu bildirildi. Tecrübeli sağ bekle görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ