MENÜ

Skibbe'den flaş Tarık Çamdal ve Veysel Sarı açıklaması

Eskişehirspor teknik direktörü Skibbe, Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'nın takıma geri dönmesini istediğini söyledi.

Skibbe'den flaş Tarık Çamdal ve Veysel Sarı açıklaması

Eskişehir teknik direktörü Skibbe, Lig Radyo'da önemli açıklamalarda bulundu. İşte Skibbe'nin o açıklamaları...

'Ayrılışımın nedeni...'

Almanya dan gelen teklifle alakalı değildi. O zamanki başkan Halil Ünal ile yaptığımız çalışmalar daha çok kötüye gidiyordu. Maddi kriz ve transfer açısından durum baya kötüydü. Benim açımdan Mesut Hoşçan ile o zaman bile konuştuğumda siz göreve gelirseniz ben mutlaka çalışırım demiştim çünkü burada çalışmaktan çok mutluydum.

'Erkan Zengin’in bölgesine transfer düşünüyoruz'

İlk amacımız bu kötü sıralamadan kıurtulmak olacak. Takımdan ayrılan oyuncularımız Erkan Zengin takımdan ayrıldığı için gözümüzü biraz daha açmalıyız diye düşünüyorum. Benden önceki hoca Ertuğrul Sağlam iyi bir takım bıraktı ve güçlü bir takımımız var. Mesela kupadaki iyi sonuçların bu takımın kapasitesi olacaktır.Transfer konusu ile ilgili bazı şeyler netleşmedi ama Erkan Zengin’in bölgesine transfer yapmamız gerekli.

'Özellikle Galatasaray'da ve Eskişehir'de her zaman evimde hissettim'

Bütün çalıştığım takımlarda özellikle Galatasaray da ve Eskişehirde çok mutlu günler geçirdim. Sıcak karşılandım burada evimde herzaman kendimi hissettim bu yüzden buradayım.

'Klose yaşlı ve ilgilendiğimiz bir oyuncu değil'

Klose haberleri ilgili şunu söylememiz gerekir çok iyi bir oyuncu ama aynı zamanda çok yaşlı bir oyuncu onunla ilgili bir transfer girişimizi yok.

'Bundesliga ile Süper Lig'i karşılaştırmamız doğru olmaz'


Çoğu Türk takımlarında ekonomik problemler var ayrıca seyirci sayıları çok düştü. Mesela Dortmund takımı ile karşılaştırırsak seyirci olarak mesela 80.000 kişi bütün maçlarında mevcut. Parasal uçurumlarda var bu yüzden Almanya ile karşılaştırmamız çok doğru olmaz. Zaten bizim takımımızda gurbetçi oyuncu çok sayıda var iyi bir harman yapmaya çalışacağız.

'1-0 da çoğu zaman iyidir'


Ben ilk etapta takımlarıma her zaman güvenli oynamayı öğrettim. Mesela deplasman maçlarında daha az gol yedik ve 1-0’lık çok sayıda galibiyetlerimiz var. Sistem ve dirençli olmak benim için önemli.

'Galatasaray'dan teklif almadım'

Galatasaray dan tekrar teklif almadım ama zaten iyi bir şekilde ayrıldığım için hala temaslarımız sürüyor. Dikkat ederseniz ben giderken hiçbir kulübe zorluk çıkartmadım ve dostluklar,arkadaşlıklar önemlidir diye düşünüyorum.

'Unutamadığım maçlar'


Eskişehir’in Bursa maçı kolay kolay unutulmaz. Çünkü son dakikalarda Dede harika bir gol atarak derğerli bir maçı kazanmamızı sağlamıştı. Birde ben Levekusen’i çalıştırırken Galatasaray’ı 5-0 yendiğimiz maçı kolay kolay unutamam. İiyi bir anı değil ama o zaman Leverkusen’i çalıştırırken çok farklı kazandığımız maçı söyleyebilirim.

'Tarık ve Veysel’in dönmesini isterim'

Tarık ve Veysel gibi oyuncuların tekrar geri dönmesini isterim. Gerçekten iyi ve kaliteli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Ama Galatasaray bunu ister mi onu bilemem. Ayrıca işin maddi tarafıda düşünülürse aldıkları ücretler çok yüksek olduğu için şartlar oluşturulabilir mi onu şu anda bilmek mümkün değil.

Haberin Devamı
YORUM YAZ