MENÜ

Irina Shayk: Ayrılık yok

FIFA Galası'nda sevgilisi Ronaldo'yu yalnız bırakan İrina Shayk, ayrılık dedikodularına nokta koydu. Rus güzelin, işleri sebebiyle Zürih'e gidemediği ortaya çıktı.

Irina Shayk: Ayrılık yok

Geçtiğimiz pazartesi günü İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenen FIFA Galası’nda ‘Yılın En İyi Futbolcusu’na verilen Altın Top’un sahibi Cristiano Ronaldo olmuştu. Geceye, geçen seneden farklı olarak İrina Shayk olmadan katılan Ronaldo’ya törende sadece ailesi eşlik etmişti. Ayrıca Portekizli oyuncu, konuşması sırasında da Shayk’tan hiç bahsetmemişti. İkilinin ayrıldığı iddialarının giderek büyümesinin ardından Rus modelin bağlı olduğu New York’daki bir PR şirketi, Shayk’ın, Zürih’te olmamasıyla ilgili olarak, “Ballon d’Or galası, Irina’nın takvimine uymuyordu ve işi yüzünden törene katılamadı. Bunun dışında yapabileceğimiz herhangi bir açıklama yok” ifadelerini kullandı. Ünlü güzelin de yakın çevresine, “Ayrılık iddiaları söz konusu değil” dediği öğrenildi.

Irina yoksa, Messi var!

Geçen seneki gecede de ödülü kazanan Cristiano Ronaldo’nun yanında 2014’te, sevgilisi İrina Shayk vardı. Ronaldo, fotoğraflarının çekildiği sırada eliyle, sevgilisinin bacağına dokunmuştu. CR7’nin, bu yılki galada ise yanında ezeli rakibi Lionel Messi oturuyordu. Messi ile samimi görüntüler sergileyen Ronaldo’nun, benzer bir dokunma sahnesini bu kez Messi’ye yapması, sanal ortamda espri konusu oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ