MENÜ

Albimo Alanyaspor 2-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, hazırlık maçında konuk olduğu Albimo Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldı.

Albimo Alanyaspor 2-2 Fenerbahçe

Alanya'da devre arası kampını sürdüren Fenerbahçe hazırlık maçında Alanya Oba Stadı'nda Albimo Alanyaspor'a konuk oldu. Maça etkili başlayan konuk ekip Fenerbahçe 13. dakikada Gökhan Gönül'ün golü ile 1-0 öne geçti. Bu gole Alanyaspor'un cevabı 27. dakikada geldi. Adem Gökçe, Fenerbahçe filelerini havalandırarak maça 1-1'lik eşitliği getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın 64. dakikasında Fenerbahçe, Diego Ribas'ın attığı şık golle bir kez daha öne geçti ve durumu 2-1'e taşıdı. Maçın son dakikalarında beraberlik golü için çabalayan ev sahini Alanyaspor 87. dakikada Burak Uça'nın attığı golle bir kez daha Fenerbahçe karşısında beraberliği yakalayarak skoru 2-2'ye getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 2-2 sona erdi.

Sinirler gerildi

Karşılaşmanın 25. dakikasında Ayite ile giriştiği ikili mücadele sonrası, hakem Alanya lehine faule hükmedince Egemen çılgına döndü. Kendisine sarı kart gösteren hakeme itirazda bulunan tecrübeli oyuncu, kendisine faul yapıldığını söyleyip, kaşını gösterdi. Uzun süre sakinleştirilemeyen Egemen, daha sonra açılan kaşını kenarda tedavi ettirip, oyuna dahil oldu. Bu pozisyon sonrasında ise Alanya’nın ilk golü geldi. İki oyuncu 54. dakikada bir kez daha kapışırken, hakemin iki oyuncuya kart göstermemesi, daha önceden kartı bulunan Egemen’i kurtardı.

Bir tartışma daha

Bu olaydan bir dakika sonra bu kez Emenike ile Gökalp’in ağız dalaşına tutuştuğu gözlendi. Topun oynandığı yerden bir hayli uzakta atışmaya başlayan ikiliyi ayırmak için top toplayıcının devreye girmesi
dikkat çekti.

Devre arasında plaket töreni

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, idari menacer Hasan Çetinkaya ile teknik direktör İsmail
Kartal’a devre arasında plaket verdi.

Alves’e maç anında uyarı

Teknik Direktör İsmail Kartal, maç oynanırken, bir ara Alves’i yanına çağırdı. Konuşması dudaktan okunmasın diye eliyle ağzını kapatan Kartal, maçtan sonra, “Alves hakemle gereksiz diyaloga giriyordu. Bir terslik yaşanmaması için sakin olmasını istedim” açıklaması yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ