MENÜ

Nordin Amrabat'tan Abdurrahim Albayrak'a hediye

La Liga'da bu akşam oynanan Villarreal maçında takımının tek golünü atıp beraberliği getiren Nordin Amrabat, maç sonrasında Abdurrahim Albayrak'a Twitter'dan bir mesaj gönderdi.

Nordin Amrabat'tan Abdurrahim Albayrak'a hediye

Avrupa'nın en prestijli liglerinden İspanya La Liga'da Malaga formasıyla adeta fırtınalar estiren ve bu akşam oynanan maçta Villarreal'e gol atan ve takımının maçtan 1 puanla ayrılmasında büyük pay sahibi olan Nordin Amrabat, maç bitiminde Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak'a Twitter'dan bir mesaj gönderdi.

Kişisel Twitter hesabından ligde attığı 4. golü Abdurrahim Albayrak'a hediye etmek istediğini yazan Amrabat, Villareal maçında aldıkları sonuçtan da memnun olmadığını belirtti. Abdurrahim Albayrak'ın Faslı futbolcunun Kayserispor'dan Galatasaray'a transferinde önemli rol oynamıştı. Amrabat, Abdurrahim Albayrak'ın isteğiyle Sarı Kırmızılı takımda tecrübeli yöneticinin memleketi Rize'nin plâkası olan 53 numaralı formayı giymişti. Hali hazırda Galatasaray'la sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun TFF'nin gelecek sezon için yürürlüğe soktuğu yeni yabancı kuralıyla birlikte takımda yeniden forma giyeceği belirtiliyor.


Malaga 1-1 Villareal

Haberin Devamı
YORUM YAZ