MENÜ

Muhammet gelirse Yatabare gidecek

Gaziantepspor'un Muhammet için 6.5 milyon Euro istemesi üzerine CEO Burak Gürdal pazarlık bile etmemişti. Görüşmeler şimdi yeni bir boyut kazandı ve Güneydoğu ekibi indirime gitti. Tarafların el sıkışması halinde Yatabere satış listesine konulacak.

Muhammet gelirse Yatabare gidecek

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezondan beri peşinde olduğu Muhammet Demir için önceki gün flaş bir gelişme yaşanmıştı. Güneydoğu temsilcisinin başkanı İbrahim Kızıl, menacerler aracılığıyla Trabzonspor’a, “Gelin görüşelim” teklifini sunmuştu. Bu durumu Ersun Yanal’a ileten CEO Burak Gürdal onay almış ve pazarlık yapmak için Gaziantepsporlu idarecilerle temasa geçmişti. Fakat, 23 yaşındaki forvetin transferi için istenilen 6.5 milyon Euro, Karadeniz ekibinin temsilcileri tarafından komik karşılanmış ve transfer başlamadan sonlanma noktasına gelmişti. Trabzonsporlu kurmayların bu tutumu, Başkan İbrahim Kızıl’in yıldız futbolcuda indirime gitmesine yol açtı.

Yanal’ın planlarında yok

Trabzonspor’un transferlerinde aktif rol alan CEO Burak Gürdal’ın tekrar Kırmızı- Siyahlılar’la masaya oturacağı öğrenildi. Pazarlıklarda Bardo-Mavililer’in planladıkları rakama inilirse taraflar el sıkışacak. Bu durum ayrıca Yatabare’nin satış listesine konulması anlamına geliyor. Ersun Yanal’ın gelecek planlarında yer almayan, Yatabare’nin uygun bir teklif gelmesi halinde gönderilmesi düşünülüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ