MENÜ

Fener kupada 3 forvetinden yoksun

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta maçında 30 Aralık Salı günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. 18 kişilik kafiledeyse Emenike, Sow ve Webo yer almadı.

Fener kupada 3 forvetinden yoksun

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta maçında 30 Aralık Salı günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 13.00’de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman iki grup halinde gerçekleştirildi. Bir grup salonda yaptıkları kuvvet çalışmasının ardından sahada dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı. Diğer grup ise sahada koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde gerçekleştirilen 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı. Emmanuel Emenike ve Pierre Webo ise özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü.

Bu antrenmanla Altınordu maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip Samandıra Tesisleri'nden ayrılarak Sabiha Gökçen'e hareket etti. 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla İzmir’e gidecek olan Fenerbahçe, maç saatini burada bekleyecek.

18 KİŞİLİK KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Fenerbahçe'de bu maç öncesinde Meireles, Alves, Emenike ve Webo'nun sakatlıkları sürerken; Volkan, Emre, Gökhan, Mehmet Topal, Moussa Sow gibi isimler ise hafta sonundaki lig maçı için dinlendirilecek.
Fenerbahçe'nin 18 kişilik Altınordu kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer aldı:
Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Erman Taşkın, Ramazan Civelek, Aziz Ceylan, Alper Potuk, Dirk Kuyt...

MUHTEMEL 11

Mert, Mehmet Topuz, Serdar, Kadlec, Hasan Ali, Selçuk, Ramazan, Uygar, Caner Koca, Diego Ribas, Kuyt

İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ