MENÜ

Cristian Baroni'ye rekor ücret!

Fenerbahçe'yle yollarını ayırdıktan sonra Corinthians'la anlaşan Cristian Baroni'nin alacağı ücret netleşti. Resmi imzalar atılmak üzere...

Cristian Baroni'ye rekor ücret!

TFF'nin 5+3 yabancı kuralı nedeniyle Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Cristian Baroni, daha önce prensipte anlaştığı Corinthians'le her konuda anlaşma sağladı. Yaklaşık 4 aydır futboldan uzak kalan ve hiçbir resmi maça çıkamayan Brezilyalı futbolcu, eski kulübü Corinthians ile her konuda uzlaştı. Tarafların birkaç gün içerisinde resmi sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor. Baroni'nin yıllık 1.6 milyon Euro kazanacağı ve bu ücretin, kulüpte ödenen en yüksek maaşlardan biri olacağı belirtiliyor.

Baroni böylece, Corinthians'ta en fazla kazanan 4 futbolcudan biri olacak. Takımda ücreti en yüksek isimler, yıllık 1.8 milyon Euro kazanan Elias, Guerrero ve Emerson Sheik. Baroni, Fenerbahçe'den yıllık 1.8 milyon Euro garanti ücret alıyordu. Orta saha oyuncusu, 2008-09 sezonunda Corinthians forması giymiş ve Serie B, Paulista ve Brezilya Kupası şampiyonlukları kazanan kadroda yer almıştı. Baroni, Fenerbahçe'de ise 5 yıl boyunca forma giymiş ve 2010-2011 ile 2013-2014 sezonlarında Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ