MENÜ

Sergen Yalçın imzayı atıyor!

Yiğidolar'la anlaşan Sergen Yalçın, “Kalan Ufak pürüzler var. Halledip göreve başlayacağım” dedi. Tarafların bugün resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sergen Yalçın imzayı atıyor!

Carlos’la yollarını ayırır ayırmaz Sergen Yalçın’la masaya oturan Sivasspor genç teknik adamla anlaşma sağladı. İstanbul’a dönen ve burada Sergen Yalçın’la bir araya gelen başkan Mecnun Otyakmaz, şartlarda anlaşmaya vardı. İmza için tek pürüz Yalçın’ın çalıştığı yapım şirketiyle arasındaki sözleşme. Zira Yalçın’ın, Sivas’ın başına geçebilmesi için bu mukaveleyi fesih etmesi gerekiyor. Şirket ise Sergen’den tazminat istiyor. Tarafların aralarındaki son görüşme bugün yapılacak. Pürüzler aşılacak. Yiğidolar yeni hocasına İstanbul’da imza attıracak.

‘Her konuda anlaştık’

İlk teknik adamlık deneyiminde Süper Lig’de ise zor durumdaki Gaziantepspor’u dirilten Yalçın, dün konuyla ilgili yaptığ açıklamada, “Mecnun başkanla görüştüm, her konuda anlaştık. Çalıştığım kurumla ilgili pürüzler var. Hallolduğunda göreve başlayacağım. Sivasspor’u özlenen başarıya taşıyacağız” dedi.

Ekibi göreve hazır

Sergen Yalçın’ın, Sivas’ta çalışacağı ekibi de belli oldu. 42 yaşındaki teknik adamın yardımcılıklarını, geçen sezon Gaziantepspor’da birlikte çalıştığı Tamer Tuna ve Murat Şahin’in yapacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ