MENÜ

Demba Ba geri döndü

Ligde Trabzonspor mücadelesinde sakatlanan ve takımdan ayrı kalan Demba Ba, Akhisar Belediyespor maçıyla geri döndü, Siyah-Beyazlılar'ın yüzünü güldürdü.

Demba Ba geri döndü

Siyah-Beyazlılar’ın Süper Lig’de sezonun 12. haftasındaki Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan ve 7 Aralık tarihinden beri takımından ayrı kalan Demba Ba, Akhisar Belediyespor maçıyla geri döndü. Bordo-Mavililer’le oynanan mücadelede ayak parmağı kırılan ve bu sebepten dolayı Siyah- Beyazlılar’ın Tottenham, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarının kadrosunda yer alamayan Senegalli yıldız, sağlık heyetinin yoğun çabası sonrası beklenenden daha kısa sürede formasına kavuştu. Akhisar mücadelesine yedek kulübesinde başlayan 29 yaşındaki futbolcunun takıma geri dönmesi, başta Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic olmak üzere Siyah-Beyazlılar’ı sevindirdi.

Ba ya koruma!

Ayak parmağında kırık olan Demba Ba’nın parmağına özel koruma bandajı yapıldı. Teknik direktör Slaven Bilic, dünkü Akhisar mücadelesinin 82. dakikasında Cenk Tosun’u çıkartarak, yerine Demba Ba’yı oyuna sürdü. Ba, sahada kaldığı dakikalarda iyi performans sergiledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ