MENÜ

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir skandal daha!

Çok değil, 8 gün önceki Tottenham maçında elektrik kesintisi yaşanmış, Avrupalılar'a rezil olmuştuk. Yetkililerin hiçbir ders almadığı dün ortaya çıktı. Bu kez Rize maçı öncesi elektrikler gitti, 10 dakika sonra geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir skandal daha!

Olimpiyat’ta 8 gün arayla yeni bir skandal daha... 11 Aralık’ta Beşiktaş ile Tottenham arasında oynanan Avrupa Ligi maçında 2 kez tekrarlanan elektrik kesintisi, dün yine kendini gösterdi. Beşiktaş-Çaykur Rize karşılaşmasından 1 saat kadar önce stat ışıkları söndü. Yoğun bir çalışmanın ardından sorun giderildi ama geçen haftadan bir ders alınmadığı ortaya çıktı.

Rezil olmuştuk

Rakiplerin başka şehirlerde oynama seçeneğine sıcak bakmaması yüzünden Olimpiyat Stadı’na mecbur kalan Beşiktaş’ta yöneticilerin önümüzdeki günlerde bu sorunları masaya taşıyacağı öğrenildi. Üst üste iki elektrik probleminin yetkililere aktarılacağı ve kesin bir çözüm isteneceği ifade edildi.

Sadece bin 350 Kartal

Stadı maçtan önceki gece belli olan Beşiktaş-Çaykur Rize karşılaşmasına taraftarlar ilgi göstermedi. Kapasitesi 76 bin olan Atatürk Olimpiyat Stadı’nda bin 350 taraftarın bulunduğu açıklandı. Az sayıda Çaykur Rizesporlu da kendilerine ayrılan kale arkası tribünden takımlarını destekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ