MENÜ

Munir El Haddadi, Barcelona'dan ayrılmak istiyor

Barcelona'nın genç yıldızı Munir El Haddadi, ocak ayında daha çok forma bulmak amacıyla Chelsea ya da Arsenal takımlarından birine transfer olmak istiyor.

Munir El Haddadi, Barcelona'dan ayrılmak istiyor

Luis Suarez'in sezon başındaki cezası nedeniyle oynayamadığı karşılaşmalarda Barcelona formasıyla şans bulan ve sahaya çıktığı 13 karşılaşmada 1 de gol kaydeden Münir El Haddadi, Uruguaylı golcünün dönüşüyle birlikte ilk 11'e hasret kaldı. En son 0-0 sonuçlanan Getafe - Barcelona maçında 14 dakika süre alabilen Fas asıllı İspanyol oyuncu, devre arasında daha çok forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyor. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Arsenal ve Chelsea 19 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilenen takımlar. İki kulüp de ilk başta oyuncuyu bonservisiyle birlikte almak istese de, Barça'nın geçtiğimiz günlerde yeni sözleşme imzattığı ve serbest kalma maddesini 12 milyon Euro'dan 35 milyon Euro'ya yükselttiği genç yeteneği elden çıkarmaya niyeti yok. Alınan bilgilere göre Katalan ekip ancak ve ancak makul bir kiralama teklifine sıcak bakacak.

Barcelona'yla 2017 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Münir El Haddadi,ilk kez bu yıl Barcelona A takımıyla maçlara çıktı ve gösterdiği başarıyla İspanya A Milli takımına da seçilerek 3 kez Sarı Kırmızılı formayı giydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ