MENÜ

Levent Eriş hastaneye kaldırıldı

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş hastaneye kaldırıldı.

Levent Eriş hastaneye kaldırıldı

Kayserispor'un 1-0 üstün oynadığı Adanaspor maçının 40. dakikiasında Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş aniden fenalaşınca sahaya giren ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçe'den jet hızıyla "geçmiş olsun"

Fenerbahçe Kulübü, Levent Eriş'in rahatsızlığıyla ilgili olarak daha haberin detayları bile gelmeden bir geçmiş olsun mesajı yayınladı. Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi;

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in Kayserispor - Adanaspor maçının 40. dakikasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Levent Eriş’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Doktordan açıklama: Strese dayalı fenalık

Levent Eriş'i muayene eden Başhekim Dr. Ömer Akbeyaz, "Bir süre hastanemizde dinlendikten sonra taburcu edilecek. Eriş'in yapılan ilk muayenesinde ve EKG'sinde tansiyonunun yüksek olduğu ve strese dayalı fenalık geçirdiği belirlendi." dedi.

Beyne giden damarı tıkalı

Levent Eriş'in beynine giden damarlarından birinin tıkalı olduğu ifade edildi. Hastane yetkilileri, çekilen MR'ı nöroloji uzmanlarının kontrol ettiğini belirtip, beynine giden damarlardan birinin tıkalı olduğunu kaydettiler. Hastane yetkilileri, Levent Eriş'in 2 gün daha hastanede kalıp tedavisinin tamamlandıktan sonra taburcu edileceğini söylediler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ