MENÜ

Fenerbahçe-Sivasspor

Ligde son 3 haftada sadece 1 kez kazanan ve kötü futboluyla eleştirilen Fenerbahçe, bugün Sivasspor'u ağırlayacak. İsmail Kartal'ın deyimiyle Sarı-Lacivertliler için patlama zamanı geldi.

Fenerbahçe-Sivasspor

Milli aradan sonra düşüşe geçen, Bursa ve Eskişehir karşısında 1 puana razı olan Fenerbahçe, Balıkesir deplasmanında galibiyet hasretine son verdi. Ancak ortaya konulan futbol kimseyi tatmin etmedi. Hem yönetim, hem de taraftarlar bu akşam Sivasspor karşısında 3 puanın yanı sıra heyecan verici bir oyun bekliyor. İsmail Kartal da bu maçın önemini öğrencilerine, “Beşiktaş galibiyeti sonrası düşüşe geçtik. Artık patlama zamanı geldi. Sizden coşkulu ve güzel bir futbol bekliyorum. Biz iyi oynarsak tribünler de dolar” sözleriyle anlattı.

Son yenilgi Sivas’a

Roberto Carlos’un öğrencileri, geçtiğimiz sezonki çıkışı bu sezon sürdüremedi. Bir türlü alt sıralardan kurtulamadı. Önemli eksikleri olmasına rağmen Sivasspor’un da tek hedefi Saracoğlu’nda kazanarak yeni bir hava yakalamak. Fenerbahçe, Kadıköy’deki son yenilgisini de 3 Şubat 2013’te 2-1’lik skorla Yiğidolar’a karşı almıştı. Kırmızı-Beyazlılar, rakibine 29 maç sonra aynı şoku yaşatmaya kararlı.

Muhtemel 11'ler;

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Sow, Emenike

SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, Ümit, Berk, Kadir, Adem, Mehdi, Aatif, Chrisantus, Batuhan

STAT: Şükrü Saracoğlu

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Mustafa İlker Coşkun

Haberin Devamı
YORUM YAZ