MENÜ

Beşiktaş'ta Demba Ba şoku

Beşiktaş'ta Demba Ba şoku yaşanıyor... Ayak parmağında kırık tespit edilen Senegalli yıldızın, yarın UEFA'da Tottenham'a karşı forma giyemeyeceği kesinleşti. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Ba'nın sahalara ne zaman geri döneceği konusuna net cevap vermedi.

Beşiktaş'ta Demba Ba şoku

UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'la yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kritik bir mücadeleye çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, bu maç öncesinde Demba Ba şoku yaşıyor. Konya'da 3-0 sona eren Trabzon derbisinin ilk yarısında sağ ayağına darbe alan ve oyunun ikinci bölümüne devam edemeyen 29 yaşındaki futbolcunun, sağ ayak parmağında kırık oluştuğu açıklandı. Başarılı golcünün, bu sorunundan dolayı yarınki UEFA karşılaşması ile hafta sonunda Gaziantep'le oynanacak lig mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, "Kırık var ama daha da kötüsü olabilirdi. Kötünün iyisi diyebiliriz. Tedavisine ilaçlarla devam ediyoruz. En önemlisi dinlenmesi ve bu bölgeye bir temas bulunmaması... Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde takıma dönecek" dedi.

18 maçta 15 golü var

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon adeta fırtına gibi esen Demba Ba, takımına önemli katkı yapmıştı. Beşiktaş'ta; 10'u ligde ve 8'i Avrupa'da olmak üzere 18 karşılaşmaya çıkan Senegalli futbolcu, rakip fileleri; ligde 8 ve Avrupa'da 5 kez sarsmıştı.

'O'nsuz Beşiktaş, hiç yenilmedi

Siyah-Beyazlılar, bu sezon Demba Ba'sız 5'inci mücadelesine çıkacak. Beşiktaş, Senegalli yıldız olmadan oynadığı, ligde; Mersin ile Çaykur Rize, Türkiye Kupası'nda Sarıyer ve UEFA Avrupa Ligi'nde de Asteras maçlarında yenilmemişti.

‘Dualarınızla iyileşeceğim'

Kara Kartal'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Instagram hesabından taraftara mesaj gönderdi. Takım masörü Osman Doğru'nun kendisine masaj yaptığı anın fotoğrafını paylaşan Ba, altına İngilizce ve Türkçe olarak, 'Adamım Osman’la tedavideyim. İnşallah kısa sürede döneceğim. Dualarınızla...' yazdı.

Takım revire döndü

Siyah-Beyazlılar'da Demba Ba dışında; Tomas Sivok, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Cenk Gönen ve Uğur Boral, sakatlıkları nedeniyle Tottenham'a karşı görev alamayacak. İşte diğer isimlerde son durum;

Tomas Sivok: Sağ baldırındaki problemden dolayı yüzde yüz hazır değil.
Oğuzhan Özyakup: Adalesinde zorlanma olduğu gerekçesiyle yarın kadroda olmayacak.
Mustafa Pektemek: Trabzon maçının ardından burnu ve elmacık kemiği kırılmıştı, ilk yarıyı kapattı.
Cenk Gönen: Göğüs kasındaki yırtık sebebiyle Tottenham kadrosunda yer bulamayacak.
Uğur Boral: Dizinden ameliyat olmuştu. Bireysel çalışmalara başladı ama hazır değil.

Haberin Devamı
YORUM YAZ