MENÜ

Eldin Adilovic: Kiramı ödemiyorlar

Samsunspor'un Bosnalı forvet Eldin Adilovic'ten olay açıklamalar...

Eldin Adilovic: Kiramı ödemiyorlar

Geçen sezon Samsunspor'un Play-Off finaline yükselmesinde 15 gol 5 asistle müthiş bir katkı sağlayan Eldin Adilovic'ten olay açıklamalar. Yaşanan maddi kriz nedeniyle hayli zor günler geçiren Samsunspor'da futbolcuların çektiği sıkıntıları Bosnalı futbolcu FANATİK'e anlattı.

'Dayanamıyoruz artık'
"Çok zor günler yaşıyoruz ve bu kimsenin umrunda bile değil. Artık dayanamıyorum, herkesin Samsunsporlu futbolcuların yaşadığı zorluğu bilmesini istiyorum. Biz futbolcular olarak saha içerisinde kalıp, takım için elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Zaten bundan daha fazla ne yapabiliriz bilmiyorum."

'Ses çıkaran yok'
"Tam 5 ay oldu, paralarımızı alamıyoruz. Her gün konuşuyoruz, derdimizi anlatmaya çalışıyoruz ama bizi dinleyen kimse yok. Oyuncular olarak sürekli kendimizden veriyoruz. Bu durum yönetimi rahatsız etmiyor. Nasıl olsa biz oynuyoruz diye kimsenin ses çıkardığı yok."

'Ayrılmayı düşünüyorum'
"Ama artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bu zorluklar aşılmazsa devre arasında birçok arkadaşım gibi ben de takım değiştirmek zorunda kalabilirim. Bunu söylemek benim için çok zor. Çünkü Samsun'da mutluyum, takımımı seviyorum. Ancak bu problemler içinde devam etmek kolay değil."

'Ev sahibim her gün kapımda'
"Anlaşmama göre oturduğum evin kirasını kulüp ödeyecekti. Fakat bırakın benim paramı ödemelerini oturduğum evin dahi parası verilmiyor. Her sabah ev sahibi kapıma geliyor, "Ne zaman paramı ödeyecekler" diye... Ben de artık öyle bir duruma geldim ki, her an gidecekmişim gibi hazırlanıyorum."

'İyi niyet kalmadı'
"Geçen sezonu mumla arar hale geldik. Geçen yıl da zaman zaman problemler oluyordu ama yönetim iyi niyetliydi ve birlikte aşıyorduk bunları. Bu kadar büyük bir camianın böyle bir duruma getirilmesini aklım almıyor."

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ