MENÜ

Giresunspor'da hedef 2'de 2

Deplasmanda Adanaspor'u yenip sezonun ilk galibiyetine imza atan Giresunspor, bu çıkışını Antalyaspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. Taraftarına iç sahada 3 puan yaşatmak hem de 2'de 2 yapmayı planlıyan Yeşil-Beyazlılar, tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

Giresunspor'da hedef 2'de 2

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Adana deplasmanında almıştı... Bu çıkışını sürdürmek isteyen Yeşil-Beyazlılar, Antalyaspor'u da evine puansız uğurlayıp taraftarına da sezonun ilk 3 puanını armağan etmeyi hedefliyor. Zirve mücadelesi veren rakibiyle oynayacağı zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını sürdüren Karadeniz temsilcisinde kaleci Eray Çalışkan, her maça galibiyet için çıktıklarını ifade etti. Haftalardır iyi oynamalarına rağmen şansızlıklardan dolayı kaybettiklerini belirten tecrübeli eldiven, "Geçen hafta da bu şanssızlığımı kırdık. Bu hafta iç sahamızdaki ilk galibiyetimizi alacağız. Taraftarımız biraz destek versin, onların da desteğiyle sahadan galip ayrılacağız" dedi.

Rıdvan: Elimizden geleni yapacağız

Çotanaklar'ın orta saha oyuncusu Rıdvan Sağlam ise ufak da olsa bir çıkış yakaladıklarını dile getirerek, "Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bundan önce de iyi oynuyorduk, ama bir türlü sonuca yansımıyordu. Geçen hafta kazandık, taraftarımızın desteğiyle Antalyaspor maçını da kazanmak istiyoruz, bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ