MENÜ

Yusuf Erdoğan: Büyük takım büyük kazanır

Galatasaray'ın sağ kanadını ekspres gibi kullanan ve karşısındaki Sabri'ye zor anlar yaşatan Yusuf Erdoğan, "Büyük takımlar büyük maçlar kazanır. Zirveye bir adım daha yaklaştık" diye konuştu.

Yusuf Erdoğan: Büyük takım büyük kazanır

Mustafa Reşit Akçay ile birlikte geçtiğimiz sezonun başında A Takıma yükselen Yusuf Erdoğan, bu yıla da damga vuruyor. Geride kalan dönemde Avrupa'dan transfer teklifi dahi aldığı iddia edilen Yusuf, Trabzon'da kaldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da satılmasına kesinlikle izin vermediği 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray karşısında şov yaptı. Ersun Yanal'ın sol kanatta görev verdiği genç oyuncu, karşısında duran Sabri Sarıoğlu'nu hemen hemen çoğu pozisyonda çok rahat bir şekilde geçti. Bu güzel oyununu da bir golle süsleyen Yusuf, galibiyette aslan payının sahibiydi.

'Zirveye yaklaştık'

Ersun Yanal ile birlikte güzel bir çıkış planladıklarını belirten Yusuf, Beşiktaş maçını hedef gösterdi. Siyah- Beyazlılar'la oynayacakları karşılaşmayı kazanmaları halinde yaşadıkları puan kayıplarını telafi edeceklerini belirten başarılı kanat oyuncusu, "Büyük takımlar büyük maçlar kazanır. Güzel bir sonuç elde ettik. Zirveye biraz daha yaklaştık. Söylenecek çok şey yok aslında. İnşallah bu bir başlangıç olur ve Mayıs ayına kadar böyle devam ederiz. Güzel bir gol nasip oldu bana. Bunun için de ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ