MENÜ

Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor: 2-2

İlhan Cavcav yasakladı; Gençlebirliği forması giyen oyuncular, Karabük maçına sakalsız çıktı. Ancak bu zoraki yaptırım, Kırmızı-Siyahlılar'a pek yaramadı. Evindeki son iki maçında kalesinde gol dahi görmeyen Başkent ekibi, 2 kez öne geçtiği maçtan 1 puanla ayrıldı.

Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor: 2-2

Gündemi sarsan açıklamalarının yanına ilginç uygulamalarını da ekleyen İlhan Cavcav’ın, son sakal yasağı çok konuşulmuştu. Oyuncularına ‘sinek kaydı’ olmaları için Karabük maçına kadar süre veren Kırmızı-Siyahlılar’ın patronu, yasağın şaka olmadığını gösterdi. Gençlerbirliği seremonide aynı ‘memur ordusu’ gibiydi. Oynattığı futbolla ne idüğü belirsiz yabancı hocaları Süper Lig’de zengin etmeye gerek olmadığını ispatlayan İrfan Buz, takımının bu zoraki yaptırımdan olumsuz etkilenmemesi için milli arada çok çalışmış, ama başarılı olamamış. Başkent ekibi, ilk düdüğün ardından Karabük kalesine yüklendi. 7’de Stancu, Waterman’ı çalımladı, vuruşunu Emre çizgiden çıkardı. 10’da Guido, 12’de Mervan karşı karşıyaları harcadı. 17’de Akpala’nın yüzde yüzünü Dahlin kurtardı. 23’te Guido’nun enfes pasında ise Stancu, tabelaya 1-0’ı yazdı.

Karabük’ün işi zor!

39’da Ahmet’in kapalı kolunu açık gören Cüneyt Çakır, penaltıyı çaldı. Traore, dengeyi sağladı: 1-1. Ama Guido&Stancu A.Ş. bir kez daha sahne aldı. Rumen forvet’in golüyle Al-Karalar 2-1 üstünlüğü yakaladı. Sakatlığının ardından formasına kavuşan Viola, 59’da öyle bir gol attı ki, gözlerin pasını sildi, skora denge getirdi: 2-2.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ