MENÜ

10 numara yine sahada

Uzun bir aradan sonra Çaykur Rizespor maçında ilk 11'e giren ve 90 dakika sahada kalan Diego Ribas formayı kaptı. Sambacı, Bursaspor karşılaşmasında orta sahanın patronu olacak.

10 numara yine sahada

Fenerbahçe’nin bu sezon imza attırdığı tek isim olan, Aziz Yıldırım’ın ‘nokta transfer’ diyerek tanımladığı Diego Ribas için İstanbul macerası iyi başlamamıştı. Uzun süre yedek bekleyen Sambacı, Çaykur Rizespor maçında formasına kavuşmuş ve ilk 11’de mücadele etmişti. 90 dakika sahada kalan Diego iyi bir performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu, milli arada çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etti. İdman günleri tesise en erken gelip, en geç çıkan isim oldu. Takımla yapılan antrenmanların dışında ekstra çalışmalar yaparak Bursaspor maçına en iyi şekilde hazırlandı.

Kartal’ın gözüne girdi

Diego Ribas bu çabalarıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. İsmail Kartal’ın gözüne girmeyi de başardı. Rizespor maçıyla birlikte oyuncusunu yeniden kazanan Kartal, Bursaspor karşısında da formayı Diego’ya emanet edecek. Brezilyalı yıldız, Emre’nin yokluğunda takımın orta sahadaki patronu olacak. Fenerbahçe’nin ataklarını o yönlendirecek.

Emre işleri karıştırabilir

Sakatlığı nedeniyle milli maçta görev yapamayan Emre, “Bursaspor karşısında oynamazsam iyi olur” demişti. Tecrübeli oyuncu takımla çalışmalar başlasa da kontrollü bir şekilde idmanları sürdürüyor. Pazartesi günü Emre’nin sahada olması beklenmiyor. Ancak doktorların sürpriz bir şekilde ‘oynayabilir’ raporu vermesi halinde işler karışacak. Bu durumda İsmail Kartal, orta sahayı daha dirençli yapmak için Diego’yu yeniden yedek bırakıp Emre’yi oynatabilir!

Haberin Devamı
YORUM YAZ