MENÜ

Bursa başkanından taraftara mesaj

Lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak Bursaspor'da tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Sarı-Lacivertli takımdan çekinmediklerini dile getiren başkan Recep Bölükbaşı, en büyük kozlarının tribünler olacağını söyledi. Zorlu maç öncesi taraftarlara seslenen Timsah'ın patronu, "Taraftarımızın desteğiyle Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" yorumunu yaptı.

Bursa başkanından taraftara mesaj

Lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak Bursaspor'da başkan Recep Bölükbaşı takımına güveniyor. Ligin zirvesindeki bir ekibi ağırlayacaklarına dile getiren Yeşil-Beyazlılar'ın patronu, kendilerini zor bir 90 dakikanın beklediğine dikkat çekti. Kaliteli bir takıma karşı oynayacaklarını aktaran başkan Bölükbaşı, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp 3 puana ulaşacaklarını iddia etti. "Taraftarımızın desteğiyle Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" diyen Timsah'ın patronu, "Şu an ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Bu oyunumuzu Fenerbahçe karşısında da sergilemek istiyoruz" yorumunu yaptı. Bölükbaşı ayrıca milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve sadece bu maça odaklandıklarını sözlerine ekledi.

'Hep birlikte güzel günlere'

Zorlu 90 dakika öncesi tribünlere mesaj vermeyi de ihmal etmeyen başkan Bölükbaşı, Fenerbahçe maçında taraftara büyük görev düştüğünün altını çizdi. Birlik ve beraberlik sağlandığında Bursaspor’un karşısında hiçbir gücün duramayacağını Bölükbaşı, şunları kaydetti: "Bu karşılaşmada da taraftarımızın 90 dakika boyuncu takımına gereken desteği vereceğinden şüphemiz yok. Taraftarımız tribünde, futbolcularımız da sahada futbolun tüm güzelliklerini Türkiye’ye gösterecektir. Yönetim kurulu olarak takımımıza da taraftarımıza da inancımız tam. Taraftarımızın desteğiyle Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu karşılaşmayı da kayıpsız atlattığımız takdirde daha güzel günlere yine hep birlikte yürüyeceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ