MENÜ

İşte Bursaspor'un Fenerbahçe planı

Fenerbahçe'ye karşı ilk maçına çıkacak olan Fernandao'nun iki hedefi var. Sarı-Lacivertliler'e karşı ilk golünü atmak isteyen Brezilyalı, A Milli Takım için de yetkililere 'hazırım' mesajı vermeyi amaçlıyor.

İşte Bursaspor'un Fenerbahçe planı

Son haftalarda oynadığı pozitif futbolla zirve yarışına dahil olan, milli takıma 3’ü ilk 11 olmak üzere 4 futbolcu gönderen Bursaspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrilmiş durumda. Yeşil-Beyazlılar, konuk edeceği dev rakibini yenip yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor. Lideri devirmek için ise takımın en önemli silahı Fernandao’ya büyük görev düşüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe’ye karşı ilk
rakip olacak oyuncusunu ekstra motivasyonla hazırlıyor. Fernandao’nun, son günlerde isminin A Milli Takımımız’la anılıyor olması da Güneş’in motivasyon konusunda işini kolaylaştırıyor. Zira, Fatih Terim’in devşirmeyi düşündüğü isimler arasında yer alan Fernandao da Ay-Yıldızlı formaya sıcak bakıyor.

‘İspatlama zamanı’

Deneyimli teknik adam da oyuncusunu, “Eğer birilerine kendini ispatlamak istiyorsan senin için bunda daha iyi bir maç yok. Arkadaşlarının sana çok işi düşecek. Fenerbahçe karşısında elinden geleni yapmalısın” diyerek motive ediyor. Arka adalesinde hafif sertleşme olan oyuncunun ise durumun korkulacak derecede olmadığı, maçta forma giyebileceği ifade edildi.

Milliler'e özel tebrik


Bursasporlular’ı Milli Takım’da temsil ederek gururlandıran oyunculara özel izin verildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla kamptan dönen Harun, Serdar Aziz, Volkan Şen ve Ozan Tufan’ın Fenerbahçe hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacakları öğrenildi. Şenol Güneş’in milli oyuncularla tek tek konuşup, tebrik ettiği belirtildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ