MENÜ

Beşiktaş enkaza döndü

Süper Lig'de 8. haftada Fenerbahçe'ye kendi evinde mağlup olan Beşiktaş, iki haftada puan bile alamamanın yanında takım halinde de adeta enkaza döndü.

Beşiktaş enkaza döndü

Olimpiyat Stadı'ndaki Fenerbahçe derbisi, Beşiktaş için adeta kabusa döndü. Siyah Beyazlılar sadece maçı kaybetmekle kalmadı, birçok oyuncusunu da yitirdi.

KOLU KANADI KIRIK
Siyah Beyazlılar, haftaya Galatasaray'ı 4-0'la sürklase eden Başakşehirspor'a konuk olacak. Bu zorlu maçtaysa Bilic birçok önemli oyuncusunu kullanamayacak. Kayseri'de kırmızı kart gören Gökhan Töre'nin cezasına indirim gelse de, 2 maça düştüğü için genç oyuncu bu maçta oynayamayacak.

OLCAY VE VELİ DE YOK

Derbide kırmızı kart gören Olcay Şahan da bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sarı kart sınırında bulunan ve bu maçta kart gören orta sahanın dinamosu Veli Kavlak da takımını yalnız bırakacak.

NECİP PSİKOLOJİKMAN ÇÖKTÜ
Kart cezalılarının yanı sıra Kartal'da moraller de altüst oldu. Geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyes maçında son iki golün sorumluluğu üstüne yıkılan Necip Uysal, Fenerbahçe'nin ilk golü onun kanadından gelince taraftarlardan büyük tepki aldı. Bu tepkilerden sonra Bilic, Başakşehir deplasmanında sağbekte, morali bozuk olan Necip'in yerine Olimpiyat Stadı'ndaki Arsenal maçında olduğu gibi İsmail Köybaşı'nı kullanabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ