MENÜ

NBA takımına ilginç protesto

Bir Minnesota Timberwolves taraftarı, Detroit Pistons maçı için aldığı bileti, üzerine iliştirdiği bir mektupla birlikte telefon direğine yapıştırarak geçen yaz en önemli yıldızını takas eden kulübe tepki gösterdi.

NBA takımına ilginç protesto

NBA Batı Konferansı takımlarından Minnesota Timberwolves'un sezonluk kombinesine sahip bir taraftar, ilginç bir protestoya imza attı. Kim olduğu hala bilinmeyen taraftar, takımın Detroit Pistons ile oynadığı sezon açılışı maçına kestirdiği bileti sokakta bir elektrik direğinin üzerine yapıştırdı ve bilete bir de not iliştirdi.



Notta şu ifadeler yer alıyordu: ''Birisi bu çöpe atıyormuş gibi hissetmediğim Timberwolves biletini alsın. Maç bu akşam 7'de, Detroit Pistons'a karşı. ''

Olay, bileti alıp maça giden taraftarın fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı. Biletin gerçek sahibinin, geçen yaz kadrosunun en önemli yıldızı Kevin Love'ı Cleveland Cavaliers'a takas eden Wolves'u protesto etme amacıyla böyle bir şey yaptığı tahmin ediliyor. Wolves, bu takasla birlikte 2013 Draftı'nın 1 numaralı seçimi Anthony Bennett'in yanı sıra 2014 NBA Draftı'nın 1. numarası olan ve gelecekte NBA'in en büyük yıldızlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılan Andrew Wiggins'i renklerine bağlamıştı. Bu maç, Wiggins'in kariyerinin ilk resmi iç saha normal sezon maçı olma özelliğini taşıyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ