MENÜ

Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisi 11'i belli

İsmail Kartal, pazar akşamı oynanacak kritik maçta sahaya süreceği kadro konusunda son kararını verdi. Hatta Kartal, ilerleyen dakikalarda şans vereceği isimleri bile şimdiden belirledi!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisi 11'i belli

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçından sonra oyuncularına 1 gün izin vermiş ancak kendisi Beşiktaş hazırlıklarına hemen başlamıştı. Günlerce rakibi izledi. Güçlü ve zayıf yönlerini yardımcılarıyla belirledi. Ardından lider Beşiktaş’ı Olimpiyat’ta devirecek planı hazırladı. İsmail Kartal, bu çalışmalar sonucunda derbide sahaya süreceği ilk 11’i de belirledi. Buna göre kalede Volkan oynayacak. Cezası biten Bekir takıma geri dönecek. Savunma hattı Gökhan-Bekir-Kadlec-Caner dörtlüsüyle oluşacak. Orta sahayı Mehmet Topal, Emre ve Meireles’e emanet edecek olan Kartal, ileride ise Kuyt, Emenike ve Sow ile gol arayacak.

İkinci yarıda onlar girecek

Genç teknik adam sadece 11’i belirlemekle kalmadı, sonradan oyuna sokacağı oyuncular konusunda bile kararını verdi. Buna göre Diego, Alper Potuk ve Pierre Webo, maçın ilk düdüğünden kısa bir süre sonra hemen ısınmaya başlayacaklar. Maç içerisinde beklenmedik bir durum yaşanmaması halinde bu üçlü, ilerleyen dakikalarda forma şansı bulacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ