MENÜ

Beşiktaş'ta yağmur altında Fenerbahçe derbisi mesaisi

Siyah-Beyazlılar, 1 günlük aranın ardından dün, pazar günkü Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına devam etti. Sağanak yağış altında yapılan çalışmada, sakatlığını atlatan Jose Sosa, uzun sürenin ardından takımla ilk antrenmanına çıktı

Beşiktaş'ta yağmur altında Fenerbahçe derbisi mesaisi

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, bu mücadelenin hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından dün devam etti. Teknik direktör Slaven Bilic önderliğinde Nevzat Demir Tesisleri’nde sabah saatlerinde sağanak yağmur altında basına açık yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştı. Güne ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaşlı futbolcular, istasyon koşularının ardından açma ve germe çalışması yaptı. İdman, dar alanda oyun kurma ve yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Çalışmada, sakatlığını atlatan Arjantinli yıldız Jose Sosa da yer aldı. Mustafa Pektemek’in de katıldığı takım antrenmanında, sağ dizindeki sakatlığı süren Serdar Kurtuluş, takımdan ayrı olarak çalıştı. Siyah-Beyazlı teknik ekibin, Jose Sosa ve Mustafa Pektemek’e pazar günkü Fenerbahçe derbisinin kadrosunda yer vereceği bildirilirken Serdar Kurtuluş’un durumunun şüpheli olduğu belirtildi.

İdmanda gol düellosu

Dünkü takım çalışmasının son bölümündeki çift kale maç sırasında, Siyah-Beyazlı futbolcuların yıldızları tek tek başarıyla hünerlerini sergiledi. Siyah-Beyazlılar’ın Kanadalı yıldızı Atiba, sakatlıktan yeni çıkan Jose Sosa ve Kara Kartal’ın genç golcüsü Cenk Tosun, attıkları gollerle büyük alkış aldı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ