MENÜ

Galatasaray'da isyan var!

Başakşehir hezimeti sonrası, yönetimin de teşvikiyle Prandelli'nin takımı Florya'da 3 günlük kampa alması, futbolcuların canını fena halde sıkmış durumda. Paralarını alamayan oyuncular, tesislere hapsedilmekten rahatsız.

Galatasaray'da isyan var!

Galatasaray’da kamp sıkıntısı... Başakşehir karşısındaki 4-0’lık hezimet sonrası, yeni yönetimle birlikte krizden çıkış formülleri arayan teknik heyet, Arena’daki Kasımpaşa sınavı öncesi 3 günlük kamp kararı almıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde günü çift idmanla geçiren ve akşamları da burada kalan oyuncular, bu durumdan oldukça rahatsız. Yönetim yeni değiştiği için şimdilik kimse sesini çıkarmasa da futbolcuların telefonla görüştükleri yakın çevrelerine sürekli dert yandıkları belirtiliyor. Özellikle de paraları ödenmeyen ve sürekli olarak gecikmeli senetlere imza atan oyuncuların, idmanlardaki moralsiz tavırlarıyla bir anlamda bu duygularını dışa vurdukları ifade ediliyor.

‘Bir daha istemiyoruz’

Sarı-Kırmızılı futbolcuların bu seferlik ses çıkarmadıkları ama tavır aldıkları 3 günlük kamp çalışmasına, ikinci kez tahammül etmeyecekleri ve isyan bayrağını açacakları da gelen haberler arasında. Teknik patron Prandelli ise başarılı olacağına inandığı kendi çalışma sistemini uygulatmaya devam ediyor.

Metin Karabaş

MİNİ YORUM

Yararı olmayan, saçma bir uygulama

Kamp kararının, günümüz futbolunda olumlu etki yapacağını düşünmüyorum. Futbolun üst düzey oynandığı birçok ülkede takımlar normal antrenmana çıkıyor ve maç günü kahvaltıda buluşuyorlar. Bizde ise hala takımlar olumsuz sonuçlar aldıktan sonra ve kriz durumunda oldukları zaman böyle uygulamalar yapılır ve tamamen faydasızdır. 3 gün üst üste yoğun mesai, anlaşılır ama gece takımla birlikte kampta olmaları oldukça saçma ve yararı olmayan bir uygulama.

Feyyaz Uçar

Haberin Devamı
YORUM YAZ