MENÜ

İsmail Kartal: Buradan ayrılmam 1 saniye...

İsmail Kartal derbi hazırlıklarının yapıldığı sabah idmanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kartal'ın açıklamaları arasında dikkat çeken başlıklar vardı. Her fırsatta Fenerbahçe'nin çocuğu olduğunu belirten teknik adam; 'Antrenörken de futbolcuyken de boş kağıda imza attım' ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal: Buradan ayrılmam 1 saniye...

Kartal kulüpteki geleceğine dair şu sözleri sarfetti:

Benim buradan ayrılmam 1 saniye. Ne tazminat alırım ne başka bir şey. Ben, Fenerbahçe'nin çocuğuyum. Boş sözleşmeyi imzaladım. Yardımcı antrenör ve futbolcuyken boş kağıda imza attım. Ne tazminar, ne şampiyonluk pirimi var. Bu sezon sonunda da mukavelem bitiyor. Bir yıllık anlaştık.

Passolig hakkında

Sarı-Lacivertliler'in hocası açıklamalarının devamında bu sene uygulamaya giren passolig'e de değindi. Kartal, "Bu sene Türkiye'de futbol kötü oynanıyor deniliyor. Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben buna katılmıyorum. Gelen her takım kapanıyor. Oynamaya çalışan takım sayısı az olduğu için oyun kitleniyor, üretkenlik azalıyor. Kötü performanslar tabii ki olacak. Her şeye kötü diye diye kimse maçlara gelmiyor. Passolig çıktı. Kendi kardeşim bile maça gelmek için bir ton iş var neden bunlarla uğraşayım ki diyor ve maça gelmek istemiyor. Her şeyi böyle söylerseniz bir algı oluşur. O zaman kim gelecek maça. Kötü olabilir ama bu kötüyü hep beraber, birbirimize destek olarak düzeltmeliyiz." şeklinde ifadelere yer verdi.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

İsmail Kartal'dan Bilic'e cevap

YORUM YAZ