MENÜ

Roberto Mancini, Inter'e geri mi dönüyor?

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştıranMancini'nin 2004-2008 yılları arası teknik direktörlüğünü yaptığı Inter'e geri döneceği iddia edildi.

Roberto Mancini, Inter'e geri mi dönüyor?

Inter'in bu sezon aldığı kötü sonuçlar teknik direktör Walter Mazzari'ye sert eleştirilerin gelmesine sebep olurken, İtalyan medyasında da Mavi Siyahlılar için birçok teknik direktör adayının ismi geçiyor. Geçtiğimiz hafta ortaya atılan David Moyes iddiasının ardından bugün de Roberto Mancini'nin eski takımına geri döneceği yazıldı.

Bu iddianın sahibi İtalyan La Gazzetta dello Sport'a göre; Inter'in Endonezyalı sahibi Eric Thohir'in, son Cesena galibiyetinden sonra teknik direktör Walter Mazzari'yi kutlamasının sebebi ona ultimatom vermek ve uyarmak... Gazete ayrıca Thohir'in birkaç teknik adamla bir süredir zaten görüşme halinde olduğunu iddia ederken bu isimlerden birinin de Roberto Mancini olduğunu ortaya attı. Şu anda hiçbir takım çalıştırmayan 49 yaşındaki İtalyan teknik adamın eski kulübüne dönmeye sıcak baktığı da haberde belirtildi.

Inter'in, Moyes ve Mancini dışında da hedeflerinin olduğu, alt yaş takımlarında müthiş bir başarı yakalayan Stefano Vecchi'nin de yönetim tarafından düşünüldüğü de gazetede yer aldı.

Roberto Mancini, 2004-2008 yılları arasında Inter'de görev almış, Juventus'un Calciopoli skandalıyla beraber küme düşürülmesiyle ligde 3 sene üstüste şampiyonluk kazanmıştı. Inter, Mancini'nin ayrılmasından sonra da iki sene üstüste şampiyon olmuştu.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ