MENÜ

Luis Suarez: Chiellini'ye yanlış yaptım

Barcelona'nın, cezası El Clasico'yla birlikte sona eren Uruguaylı forvet Luis Suarez, yaptıklarından üzüntü duyduğunu söyledi.

Luis Suarez: Chiellini'ye yanlış yaptım

Barcelona'nın Liverpool'dan bu yaz kadrosuna kattığı Uruguaylı forvet Luis Suarez İngiliz basınından The Guardian'a açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası'nda Uruguay'ın 1-0 kazandığı maçta İtalyan defans oyuncusu Giorgio Chiellini'yi ısırmasıyla ilgili olarak "Yaptığım tabii ki yanlıştı. Eşim, çocuklarım ve kendim için üzgünüm. Başınızdan böyle bir olay geçtiğinde yapmanız gereken, hatalı olduğunuzu kabul etmek ve özür dilemektir. " ifadesini kullandı.

"EN AZINDAN AYAĞINI KIRMADIM"
Yaptığını tepki vermek olarak da yorumlayan 27 yaşındaki oyuncu "Bazı futbolcular stresten dolayı saha içinde değişik tepkiler verebilir. Ben de bunu yaptım. Evet hoş bir şey değildi ancak, bazıları tepki verirken rakibinin ayağını kırar, bazıları yüzüne sinirlenip bir yumruk atar. Ben bunu yapmadım. "dedi.

Lusi Suarez, bu yaz Brezilya'da yapılan Dünya Kupası'nda Uruguay-İtalya grup karşılaşmasında, Chiellini'nin sırtını ısırmıştı. Yıldız forvet, FIFA tarafında yaptığı bu ahreketten dolayı 4 ay futboldan men cezası almıştı. Barcelona'lı forvetin cezası da bu akşamki El Clasico maçında sona eriyor.

Suarez daha önce Ajax'ta forma giyerken, aynı hareketi Otman Bakkal ve Liverpool'da forma giyerken de Chelsea maçında Sırp futbolcu Ivanovic'i ısırmıştı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ