MENÜ

Konyaspor'da Mesut Bakkal gönderildi

Sezon başında kadrosunu birçok futbolcuyla güçlendirerek önemli harcamalar yapan Konyaspor, teknik direktör Mesut Bakkal'la yollarını ayırdı.

Konyaspor'da Mesut Bakkal gönderildi

Geçtiğimiz transfer döneminde birçok futbolcuyu kadrosuna katan ve büyük harcamalar yapan Konyaspor'da alınan başarısız sonuçlar ayrılığı da beraberinde getirdi. 2013 yılında göreve gelen tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, takımdan gönderildi. Bakkal'ın yerine şimdilik 3 ayrı aday var: Hikmet Karaman, Saffet Susiç ve Hakan Kutlu...

Konyaspor'un hoca adaylarından Hikmet Karaman, en son Kayseri Erciyesspor'u çalıştırıyordu. 54 yaşındaki teknik adam, bu takımda sadece 6 ay kalmış, yönetimle yapılan görüşmeler sonucunda sözleşmesi feshedilmişti.

Yeşil-Beyazlı takımın diğer bir adayı Saffet Susiç ise 2009'dan bu yana Bosna-Hersek'in başında bulunuyor. Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda da boy gösteren Susiç'in takımı; Arjantin, İran ve Nijerya'nın bulunduğu gruptan çıkamamıştı. Susiç'li Bosna-Hersek, Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda ise 2 puanla 5. sırada bulunuyor.

Konyaspor yönetiminin düşündüğü isimlerden biri de Hakan Kutlu. 42 yaşındaki genç hoca, en son Süper Lig'de oynayan Mersin İdmanyurdu'nu çalıştırmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ