MENÜ

İsmail Kartal'dan kritik Diego Ribas kararı

Fenerbahçe'nin bu seneki tek transferi Diego Ribas, Galatasaray derbisinden sonra Gençlerbirliği maçında da yedek soyunacak.

İsmail Kartal'dan kritik Diego Ribas kararı

Fenerbahçe'de Diego Ribas, bu akşam oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde de yedek kulübesinde oturacak. Raul Meireles'in sakatlığının sona ermesi ve yükselen formu Brezilyalı'nın kesik yemesine sebep oldu. Hafta boyunca idmanlarda performansı ve gayretiyle tenkik heyetin gözüne girmeye çalışan Sambacı'nın, bugünkü maçın gidişatına göre tercih edilmesi bekleniyor.

Ayrıca Avrupa kariyerinde önceki 5 takımında 99'ar gol ve asistle oynayan Diego, 100'e ulaşmayı hedefliyor.

Mini yorum

Diego kaybedilmesin

Geçen sezon "10 numarasız Fenerbahçe" 13 puan farkla son yılların, belki de son 30 yılın en rahat şampiyonluğunu yaşadı. Diego bu takımın için gerekli miydi? Bu sorunun artık önemi yok. Transfer yapılmış, olay kapanmış. Ancak bu kadar kaliteli bir oyuncunun da performans düşüklüğü sebebiyle yedek bırakılması krize yol açabilir, oyuncu kaybedilebilir. Diego, geldiğinde futbol hayatı çoktan bitmiş olan Krasic asla olmaz. Çok ciddi bir krize sebebiyet vermediği sürece bu takımın yıldızı ve 10 numarası... Asla kaybedilmemeli.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ