MENÜ

Futbolculardan meşale uyarısı

Statta yaşanması olası olaylar nedeniyle UEFA'dan ceza almak istemeyen Galatasaray'da futbolcular maç öncesi taraftarları sosyal medya üzerinden uyardı: "Tek ricamız meşale yakmamanız"

Futbolculardan meşale uyarısı

Taksim'de önceki gece iki takım taraftarı arasında yaşanan istenmeyen olayların stada da yansımaması için yoğun çaba harcayan Galatasaray Yönetimi ilginç bir uygulamada bulundu. Sarı-Kırmızılı Yönetim, taraftarların çıkaracağı olay veya yakılması olası meşaleler nedeniyle UEFA'dan ceza almamak için futbolcuları kullandı. Galatasaraylı futbolcuların bazıları idarecilerin direktifi üzerine taraftarları sosyal medya hesapları üzerinden uyardı. Hamit Altıntop, Felipe Melo, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Tarık Çamdal, Emre Çolak ve Fernando Muslera, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden gönderdikleri mesajlarda, "Takım olarak tek ricamız, meşale
yakmamanız. Çünkü Arsenal maçında siz olmadan oynamak istemiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Rica geri çevrilmedi!
Müthiş koreogrofinin yanı sıra farklı yenilgiye rağmen son dakikaya kadar tezahüratlarını sürdüren taraftarlar futbolcuların çağrısına uydu. Maç boyunca hiç meşale yakılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ