MENÜ

Fenerbahçe Grundig, VakıfBank ile karşılaşacak

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, sezonun ilk resmi maçında Spor Toto Şampiyonlar Kupası için VakıfBank ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Grundig, VakıfBank ile karşılaşacak

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, sezonun ilk resmi maçında Spor Toto Şampiyonlar Kupası için VakıfBank ile karşılaşıyor. 21 Ekim Salı günü Ankara Başkent Voleybol Salonu’ndaki mücadele saat 19.30’da başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda bu yıl, 2013-2014 Voleybol Ligi ve Teledünya Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaşan VakıfBank ile 2013-2014 sezonunda Voleybol Ligi ve Teledünya Süper Kupa’da ikinciliği elde eden Fenerbahçe Grundig karşı karşıya gelecek.

Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe kafilesi sabah saatlerinde maçın oynayacağı Ankara’ya gitti. Geçtiğimiz sezon CEV Kupası’nı müzemize getiren Sarı Melekler yeni sezona da kupayla başlamak istiyor.

Marcello Abbondanza yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezon kadrosunu Madelaynne Montaño Caicedo, Elenora Lo Bianco, Lucia Bosetti, Kristin Richards Hildebrand, Polen Uslupehlivan, Dicle Nur Babat, Meliha İsmailoğlu ve Ezgi Dilik ile güçlendirirken, sezon öncesinde de Eda Erdem, Yeon Koung Kim ve Christina Bauer ile sözleşme yeniledi.

VakıfBank ise antrenör Giovanni Guidetti liderliğinde yeni sezon kadrosuna Sheilla Castro, Elitsa Vasileva, Milena Rasic ve Robin de Kruijf’i kattı.

Geçtiğimiz beş sezonda Süper Kupa adı altında oynanan mücadeleleri 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında Fenerbahçe, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında Eczacıbaşı VitrA, 2012-2013 sezonunda ise VakıfBank kazanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ