MENÜ

Passolig derbisi!

Yıllar sonra bir derbide tribünler boş kaldı. Bunun en büyük nedeni Passolig sisteminde yaşanan arızalardı. Bu soruna ulaşımdaki çileler de eklenince 52 bin 650 kişi kapasiteli Arena'ya sadece 37 bin 598 taraftar geldi

Passolig derbisi!

Haftalardır sabırsızlıkla beklenen derbi öncesinde bilet turnikelerinde yine kaos yaşandı. Passolig sistemindeki arızalar taraftarları çıldırttı. İçeriye giremeyen taraftarlar kriz masalarına yönlendirildi. Fakat bu durum sıkıntıyı daha da artırdı. Burada 1 km.’den uzun kuyruklar, futbolseverlerin çilesini katladı. Düne kadar tüm Fenerbahçe derbilerinde full çeken Türk Telekom Arena’da dün akşam 37 bin 598 seyirci vardı. Tribünlerde büyük boşluklar oluştu. Passolig sisteminde aylardır giderilemeyen sorunlar, metronun Arena’ya seferlerine geçici süre ara vermesi ve yüksek bilet fiyatları, bu manzaranın oluşmasına neden oldu.

Maç sonrası da sıkıntı!
Taraftarların çilesi karşılaşmanın ardından da devam etti. Ulaşımda büyük sıkıntılar yaşandı. Metroyu kullanamayan futbolseverler TEM’de uzun trafik kuyrukları oluşturdu. Birçok taraftar saatler sonra evine gidebildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ