MENÜ

Onur Kıvrak: 6 ay sonra görüşürüz

Trabzonspor'un Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan milli file bekçisi Onur Kıvrak, İstanbul'da 1 saat 40 dakika süren başarılı bir operasyon geçirdi. 26 yaşındaki kaleci en az 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek.

Onur Kıvrak: 6 ay sonra görüşürüz

Kaptan Onur Kıvrak İstanbul’da bir operasyon geçirdi. Legia Varşova maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan başarılı file bekçisi, dün sabah saatlerinde ameliyat masasına yattı. Konuyla ilgili Trabzonspor'un internet sitesine açıklamalarda bulunan kulüp doktoru Hakan Bozdoğan "Ameliyatı Prof. Dr. Freddie Fu ve Dr. Can Yapıcı gerçekleştirdi. 1 saat 40 dakika süren ameliyatta sol ön çapraz bağ tamiri yapıldı. Onur 2 gün içinde hastaneden taburcu olacak ve sonrasında da rehabilitasyon süreci başlayacak. Onur 6 ay sonra da antrenmanlara başlayabilecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fu'nun ikinci ameliyatı

26 yaşındaki file bekçisinin tedavi süresini kısaltmak isteyen Trabzonspor Çinli Prof. Dr. Freddie Fu’yu Türkiye’ye getirmişti. ABD’nin Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi’nde Ortopedik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Fu, Onur’u 2010-11 sezonunda yaşadığı sakatlık döneminde de ABD’de ameliyat etmişti.

YORUM YAZ