MENÜ

Timsah'ta kriz!

Şenol Güneş'in takımında düşünmediği Taiwo'yla yollarını ayırmak isteyen yönetim, şaşırtan bir taleple karşılaştı. Nijeryalı sol bek sözleşme feshi için tam 1 milyon Euro istedi. Gönderilmesi planlanan Frey'in durumu da aynı

Timsah'ta kriz!

Süper Lig takımları, 5+3+1 olarak uygulanan yabancı krizi nedeniyle oyuncularına yer açmaya çalışırken Bursaspor’da ise bu durum tam tersi. Yeşil-Beyazlılar’ın, sezon başlamadan önce Şenol Güneş’in üzerini çizdiği isimlerle deyim yerindeyse başı belada. Milan’dan transferi büyük ses getiren, ancak performansı da bir o kadar hayal kırıklığı olan Nijeryalı sol bek Taye Taiwo’yla devre arası gelmeden yollarını ayırıp yabancı kontenjanında yer açmak isteyen yönetim harekete geçti. İdareciler, tecrübeli sol bekle yapılan ilk görüşmede şaşırtan bir taleple karşılaştı. Bursaspor’dan yıllık 1.3 milyon Euro kazanan oyuncu sözleşme fesih bedeli olarak tam 1 milyon Euro ücret istedi, eğer talebi karşılanmazsa kontrat süresince kadro dılşı kalabileceğini iletti. Maddi konularda elini henüz tam olarak rahatlatamayan yönetim bu durum karşısında şoka uğradı.

Frey’e teklif var ama
Şenol Güneş’in takımda görmek istemediği bir diğer isim Sebastian Frey’de de durumun aynı olduğu öğrenildi. 2016’ya kadar Bursaspor’la sözleşmesi süren Fransız file bekçisi ayrılmak için kontratında yazan tüm miktarın tarafına ödenmesini istiyor. Teklifleralmasına rağmen bu nedenle hepsini geri çeviriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ