MENÜ

Hentbolda zafer zamanı

Beşiktaş Mogaz, Hentbol Şampiyonlar Ligi'nde bugün Katalan devi Barcelona'ya konuk olacak. B Grubu'ndaki ilk iki maçından puan alamayan Müfit Arın'ın öğrencileri, Blau Grana'ya mutlak zafer için çıkacak.

Hentbolda zafer zamanı

Hentbol tarihinde bu sezon ilk kez çıktığı Şampiyonlar Ligi’nde; Orlen Wisla Plock ve KIF Kolding Kobenhavn karşılaşmalarından puan alamayan Beşiktaş Mogaz, deplasmanda bugün, B Grubu’nun favorilerinden Barcelona’ya konuk olacak. Katalan deviyle oynayacağı karşılaşmaya antrenör Müfit Arın önderliğinde mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, 7 bin 500 kişilik Blau Grana’da zafer peşinde olacak. Bu mücadele için dün sabah saatlerinde Barcelona’ya Viktor Ladyko, David Rasic ve Ercan Aşıkoğlu’ndan yoksun, 16 kişilik oyuncu kadrosuyla giden Beşiktaş Mogaz, rakibini devirip yarışa tutunmanın planlarını yapıyor.

Rakip kupa avcısı

1956-1957 sezonundan bu yana düzenlenen EHF Şampiyonlar Ligi’nde en çok kupa sevinci yaşayan takım olan Barcelona, oynadığı 12 finalin 8’inde mutlu sona ulaşarak bu alanda zirvede bulunuyor.
Katalanlar, bu sezonda da B Grubu’nda Beşiktaş mücadelesi öncesinde çıktığı; Alingsas ve Orlen Wisla Plock karşılaşmalarından galip ayrılarak çıkışını sürdürmüştü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ