MENÜ

Real Madrid direkten döndü: 1-2

Yıldızlar topluluğu Real Madrid, tek farkla geriye düştüğü maçta Bulgaristan ekibi Razgrad'ı 2-1 yendi. Eflatun-Beyazlılar, Cosmin Moti'nin sayısına; Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema'yla karşılık vererek 3 puanı zor da olsa kaptı.

Real Madrid direkten döndü: 1-2

Devler Ligi’nde favori olarak çıktığı mücadelede Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad’a konuk olan Real Madrid, 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekip, oyunun 7. dakikasında Cosmin Moti’nin pasını güzel şekilde değerlendiren Marcelinho’nun attığı golle skoru 1-0 yaptı. Bu golün ardından rakip kaleye akınlarını artıran Real, 11. dakikada Cristiano Ronaldo’yla penaltı atışını değerlendiremedi.Portekizli futbolcu, 25. dakikada takımının ikinci kez kazandığı penaltıyı değerlendirdi ve skor 1-1 oldu. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

3 puan Benzema

Karşılaşmanın ikinci yarısında galibiyet için Razgard kalesine yüklenen Eflatun Beyazlılar, aradığı golü 77. dakikada buldu. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, Fransız golcüsü Karim Benzema’nın attığı golle maçta skoru 2-1 yaptı. Kalhan dakikalarda iki takımdan da skoru değiştirecek önemli bir atak gelmeyince Real Madrid, gruptaki puanını 6’yü yükseltti. Ludogorets ise ikinci oyunundan da puan çıkartamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ