MENÜ

‘Bizim için çok zor'

Vahid Halilhodzic, takımının gol yollarındaki etkisizliğinden yakındı. Legia Varşova'nın dirençli bir ekip olduğunu belirten Bosnalı çalıştırıcı, “Bizim için çok zor bir maç olacak. Legia hem defansif hem de ofansif anlamda oturmuş bir takım” diye konuştu.

‘Bizim için çok zor'

Legia Varşova maçı öncesi Vahid Halilhodzic rüzgarları esmeye başladı. Yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan Bosnalı çalıştırıcı, yine şok sözler sarfetti. Varşova mücadelesi öncesi düzenlediği basın toplantısında sportif konular yerine kulüp içerisindeki aksaklıklara vurgu yaptı. Kevin Constant’a tokat atıldığı iddialarına tepki gösteren Halilhodzic, “Ben Drogba’yı bile oyundan almıştım. Drogba’yı değişmişsem Constant’ı neden değişmeyeyim. Bu kulüpte çok fazla ispiyoncu var” dedi. Bazı yayın organlarında asılsız haberlerin yer aldığını da söyleyen tecrübeli hoca, “Ben bir maçta Kevin’in ilk yarıdaki performansından memnun değildim. Kendisiyle taktiksel anlamda bir sohbet yaptık. Söz konusu maçtaki performansı beni memnun etmediği için onu değiştirdim” ifadelerini kullandı.

‘Ofansif sorunlarımız var’

Legia Varşova’nın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Halilhodzic, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçek bir takımları var. Hem defansif hem ofansif anlamda her şeyi oturtmuşlar. Bizim için zor bir maç olacağını söyleyebilirim. İlk maçımızda deplasmandaki galibiyetimizin peşinden şimdi korkmadan ikinci maçı da çok iyi bir şekilde atlatmamız gerekecek. Bunu lafta değil sahada göstermemiz gerekecek. Bu aralar ofansif yönde sorunlarımız var.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ