MENÜ

Antep'te sessiz film: 0-0

Haftanın kapanış maçında Gaziantep ile Başakşehir kapıştı. Heyecanlı geçmesi beklenen maçta izleyenler resmen uyuyakaldı! Ne pozisyon vardı ne de futbol. Güneydoğu ekibi, 90 dakika sonunda puanını 5'e çıkarırken konuk takım 4. kez 1 puana 'tamam' dedi

Antep'te sessiz film: 0-0

Evet vakti zamanında Okan Buruk, Abdullah Avcı, Yalçın, Uğur, Ferhat Florya’dan geçti de, ötekiler nereden geçti bilemem? Karşılıklı hısımlığın, futbol hasımlığını adeta iğdiş edip rafa kaldırdığı ilk 45 dakika. Renksiz, kokusuz, tatsız bir futbol koşuşturmasını izlemek zorunda kaldım, Kamil Ocak Stadyumu ilk yarısında. Hiç abartmıyorum iki kaleci Eray ve Volkan eğer 35. dakikaya kadar kenarda tavla oynasaydı inanın kimse farkına dahi varmazdı! Zaten pek kimse de yoktu ki ortalıkta! Futbolumuzun ve idarenin başında kimler varsa ? İşte o şahıslar, zaten ‘vızz vızz’ karasinek misali sinir bozmaya uçuşan ayak topuna, bir ‘Passotoks’ uygulaması ve uydurması icat ettiler tribünleri de tertemiz ettiler! 35’te Ferhat soldan çok şık gitti ve pasını yaptı, Mossoro’nun vuruşunu Eray kurtardı ve sanırım sahada kale olduğunun da farkına varıldı! 44’te Muhammed Demir direk kaleye vursa çok şey değişebilirdi ama o ince işi tercih edip pozisyonu da ziyan etti. İbrahim Akın’ın ayağına top yakışıyor ama 404 gibi de yapışıyor! Olmuyor.

Avcı ve Buruk’u özledik!

İkinci yarı da sessiz, sakin ve aynı fotoğraflarla başladı. Bir Kamara vardı bizim Süper Marka Ligimizden bir başka ülkenin 3. Ligi’ne gitti. Başka Kamara gelmiş şimdi! Onun oyuna girmesi kısmen de olsa oyuna hareket getirdi. Getirdi de gol geldi mi? I ıh !!! Sıfır-sıfır bitti. Okan Buruk ve Abdullah Avcı’nın sahada çatır çatır futbol oynayan yapılanmalarını çok izlemiştim, aynı performansı yine görmek isterim.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ